Martine Lind Krebs

Martine er uddannet antropolog fra Aarhus Universitet og journalist fra RUC. Hun arbejder som selvstændig journalist og tekstforfatter med speciale i Grønland, Arktis og Rigsfællesskabet.

Hun er vokset op i Grønlands næststørste by, Sisimiut, og har boet tre år i Nuuk.

Tidligere har hun været ansat otte år på KNR / Grønlands Radio, bl.a. som redaktør for Radioavisen, som webredaktør og som korrespondent fra Danmark. I dag løser hun opgaver for en bred gruppe af virksomheder. Blandt andet står hun for den eksterne kommunikation i Det Grønlandske Hus i København samt for undervisningsmaterialet dagensgrønland.dk. Desuden er hun redaktør for det grønlandske kvindemagasin Arnanut.

Martines kæphest er at skabe større viden, interesse og forståelse for Grønland i Danmark. Hun følger med stor interesse den grønlandske kulturscene, og i sine foredrag fortæller hun om grønlandsk kunst, musik, film og mode, samtidig med at hun trækker tråde til den historiske og politiske udvikling i Grønland.

Book foredrag med Martine

Du kan booke Martine til et foredrag om Grønland og rigsfællesskabet eller du kan booke hende sammen med de tre kolleger, Martin, Ida og Annika og får et foredrag, der virkelig går i dybden.