Fra 153kg til 90kg – Hudløst ærligt

“Kan de, kan jeg også!” Den erkendelse bragte Claes fra 153 kg og lavt selvværd, til 90 kg og egen virksomhed og en iværksætterpris på sundhedsområdet.

Klassens tykke dreng

Jeg har altid været klassens tykke dreng. Jeg havde en forkert livsstil, spiste forkert og motionerede ikke nok.
Udadtil udstrålede jeg selvsikker verdensmand, min indvendigt var selvværdet væk. Det giver et skrøbeligt menneske, som nemt går i stykker, og da jeg ramt en skilsmisse var mit liv et rod.

Rigtige mænd går ikke til læge

Kort tid efter, at jeg møder min anden kone, begynder jeg at tage på. Det er vel ikke unormalt, at vi mænd lægger os ud, når vi kommer under kærlig behandling. At kroppen ikke føltes sund ignorerede jeg. Rigtige mænd går jo ikke til læge, vel?

Ramt af kræft.

Det viser sig, at det, der tynger kroppen er kræft.
Jeg bliver opereret, tror alting er godt og ændrer ikke min livsstil. Indtil jeg får beskeden: Kræften har spredt sig til lymferne.

Livet tager en vending

I tre år roder jeg rundt i et liv, jeg ikke ønsker for nogen. Opgivet af sygehusvæsnet, ramt af alle tænkelige følgesygdomme og med endnu et forlist ægteskab i bagagen.

Så tager jeg en beslutning og ringer til min læge.
Den beslutning ændrede mit liv.

“Kan jeg, kan du også”

Det er det, jeg gerne vil vise verden.

Jeg er stadig ikke rask. Kræften har ikke sluppet sit tag helt.
Men jeg har givet min krop de bedste betingelser for at hjælpe med at bekæmpe sygdommen, og det har sat mig fri af alle følgesygdommene, og har givet mig en helt anden livskvalitet.

Så når du deltager i mit foredrag, vil jeg ikke bare underholde dig med min historie. Jeg er hudløst ærlig og vil gerne inspirere dig til at gøre noget aktivt for din sundhed. Under hele foredraget vil der være mulighed for dialog med mig – herunder også at stille spørgsmål.

Jeg glæder mig til at se dig til mit foredrag.

Book foredraget her